• office@sanitetski-prevoz.rs
  • Radimo 00-24h

Brza usluga 00-24h

Dolazimo odmah po pozivu

Profesionalna usluga

Višegodišnje iskustvo u poslu

Srbija i Evropa

Prevoz na željenu lokaciju
Pozovite odmah: +381 64 4 572 572

Medicinsko obezbeđenje

Medicinsko obezbeđenje

Obezbeđujemo udoban i prijatan prevoz u svakom trenutku

MEDICINSKO OBEZBEĐENJE JAVNIH SKUPOVA

064 – 4 – 572 – 572

SANITETSKI PREVOZ

Medicinsko obezbeđenje javnih skupova

Medicinsko obezbeđenje javnih skupova – Iznajmljivanje ambulantnih vozila sa vozačem i lekarskim timom sa kompletnom opremom u svrhe obezbeđivanja raznih događaja i manifestacija.

Šta podrazumeva naše medicinsko obezbeđenje javnih skupova?

Medicinsko obezbeđenje javnih skupova – Dežurstvo podrazumeva prisustvo standardne lekarske ekipe uz posedovanje kompletne medicinske opreme za urgentno zbrinjavanje.

  • Iznajmljivanje vozila sa vozačem
  • Iznajmljivanje vozila sa lekarskim timom
  • Kompletna medicinska oprema
  • Dežurstvo i urgentno zbrinjavanje
  • Medicinsko obezbeđenje koncerata
  • Medicinsko obezbeđenje javnih skupova
  • Medicinsko obezbeđenje auto-moto trka
  • Medicinska pratnja

ZA DETALJNIJE INFORMACIJE POZOVITE NAS! 00-24

Medicinsko obezbeđenje

064 – 4 – 572 – 572

Svako nase vozilo je kompletno opremljeno savremenom opremom: Nosila, kardioloska stolica,streč daska,spinalna daska, kiseonik, defibrilator, respirator, aspirator, udlage, sanc kragne,i sva kompletna oprema za reanimaciju…

U čemu se razlikujemo od drugih?

Naša kompanija je posvećena pružanju sigurnog medicinskog transporta pacijenata 24 sata na dan, sedam dana u nedelji, 365 dana u godini.

Posedujemo dugogodišnje iskustvo iz oblasti medicinskog obezbeđenja javnih skupova i manifestacija sa velikim brojem učesnika.

Kompletno opremljena ambulantna vozila

Ambulantna vozila za obezbeđenje skupova su kompletno opremljena svom medicinskom opremom potrebnom za urgentno zbrinjavanje pacijenata.

Interventni timovi lekara

Mogućnost prisustva interventnih timova lekara i medicinskog osoblja specijalizovanog iz oblasti urgentne medicine i anestezije sa reanimacijom.

Zadovoljni klijenti

Naše ekipe za prevoz pacijenata pružaju vrhunsku medicinsku negu i istovremeno osiguravaju udobnost i sigurnost svakog pacijenta i članova njegove porodice.

Kompanija je stvorena na vrednostima profesionalne i lične nege zajedno sa održavanjem sigurnosti i zadovoljstva pacijenta.

Iznajmljivanje vozila

IZNAJMLJIVANJE NASIH SPECIJALNIH VOZILA: (Klinikama, medicinskim centrima), sa vozačem ili vozačem i lekarskim timom sa kompletnom opremom u svrhe obezbedjivanja raznih manifestacija i dogadjaja.

Vozila poseduju hidraulično ogibljenje za što udobniji transport pacijenta.

Dugogodišenje iskustvo iz oblasti medicinskog obezbeđenja

Naše medicinske ekipe osposobljene su za zdravstveno obezbeđenje sportskih, kulturnih i drugih manifestacija sa velikim brojem učesnika.

PREVOZ DO BOLNICE - IZ BOLNICE

Stručna ekipa je uvek sa Vama. Transport od kreveta do kreveta u najsavremenijim vozilima. Po dogovoru čekamo završetak pregleda i vraćanje pacijenta na adresu.

PREVOZ NA LEKARSKU KOMISIJU

Stručna ekipa je uvek sa Vama. Transport od kreveta do kreveta u najsavremenijim vozilima. Po dogovoru čekamo završetak pregleda i vraćanje pacijenta na adresu.

PREVOZ DO LEČILIŠTA - BANJE

Stručna ekipa je uvek sa Vama. Transport od kreveta do kreveta u najsavremenijim vozilima. Medicinska sestra i lekar specijalista po pozivu.
Radno vreme 24/7.

PREVOZ NA LEKARSKE KONTROLE

Stručna ekipa je uvek sa Vama. Transport od kreveta do kreveta u najsavremenijim vozilima. Po dogovoru čekamo završetak pregleda i vraćanje pacijenta na adresu.

PREVOZ DO AERODROMA I SA AERODROMA

Stručna ekipa je uvek sa Vama. Transport od kreveta do kreveta u najsavremenijim vozilima. Medicinska sestra i lekar specijalista po pozivu. Radno vreme 24/7.

OBEZBEĐENJE MANIFESTACIJA I DOGAĐAJA

Stručna ekipa je uvek sa Vama. Iznajmljivanje sanitetskih vozila sa kompletnom sanitetskom opremom u svrhe obezbeđivanja raznih manifestacija i događaja.

MEDICINSKO OBEZBEĐENJE JAVNIH MANIFESTACIJA

Podsećamo organizatore javnih manifestacija da su ustanove, udruženja, pravna i fizička lica, na osnovu stava 2, člana 157. zakona o sportu obavezni da preduzmu mere koje omogućavanje predupređenje rizika i nastanka štete.

Takođe, stavom 2, člana 9. zakona o sprečavanju nasilja na sportskim priredbama, naznačeno je da je organizator dužan da za vreme priredbe obezbedi prisustvo odgovarajuće službe medicinske pomoći.

Sve što treba je jedan poziv i tu smo da se o svemu pobrinemo. Naši koordinatori prevoza stoje 24 sata dnevno na raspolaganju i čekaju da vam pomognu u vašim potrebama za medicinskim prevozom.

ZA DETALJNIJE INFORMACIJE POZOVITE NAS! 00-24

Od trenutka poziva iz Beograda, stizemo za max 20 min!

Ako imate neko pitanje ili vam je potreban savet, tu smo 24h za vas!