• office@sanitetski-prevoz.rs
  • Radimo 00-24h

Brza usluga 00-24h

Dolazimo odmah po pozivu

Profesionalna usluga

Višegodišnje iskustvo u poslu

Srbija i Evropa

Prevoz na željenu lokaciju
Pozovite odmah: +381 64 4 572 572

Prevoz pacijenata do bolnice

Prevoz pacijenata do bolnice

Prevoz pacijenata do bolnice je sve popularniji vid medicinskog transporta kako u svetu, tako i kod nas. U pitanju je hitni ili neurgentni sanitetski prevoz osoba kojima je potrebno lečenje ali iz određenih razloga ne mogu da se voze u javnom prevozu ili na neki drugi način, uključujući privatna i taksi vozila. Kao takvi, oni zahtevaju specijalni medicinski transport koji će im obezbediti odgovarajuću mobilnost od svojih domova do bolnice.

Osim na lečenje, prevoz pacijenata do bolnice se organizuje i u slučaju odlaska na kontrolu kod lekara specijaliste, kao i na lekarsku komisiju.

Koje su prednosti ovog transporta otkriva vam ambulanta za kućnu i zdravstvenu negu – Safe Medic.

Dostupnost i pouzdanost

Pravovremeno reagovanje u pojedinim situacijama je ključno za očuvanje zdravlja. Upravo zbog toga se prevoz pacijenata do bolnice odvija 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Čak i kada stanje nije urgentno ovim transportom je obezbeđeno da pacijent u najkraćem mogućem roku započne sa zakazanom terapijom. Što je posebno važno pri lečenju u nekoj od bolnica u inostranstvu, kada je potrebno organizovati prevoz pacijenata avionom.

Prevoz pacijenata avionom

Druga važna karakteristika jeste prisustvo medicinskog osoblja tokom prevoza. Ova usluga je od vitalnog značaja, jer mnogi pacijenti imaju bolest koja zahteva pažljivo praćenje. Na taj način medicinski radnik može da vrši monitoring stanje pacijenta i da ponudi hitnu negu ako se ukaže potreba za njom tokom putovanja. Samim tim je rizik od zdravstvene krize i pogoršanja simptoma prilikom transporta eliminisan, pa možemo slobodno da kažemo da je prevoz pacijenata do bolnice potpuno siguran.

Prevoz do bolnice je prilagođen potrebama samog pacijenta

Vozila koja se koriste za prevoz pacijenata do bolnice dizajnirana su tako da pružaju komfor u svakom pogledu. To, pre svega, znači da su opremljena odgovarajućim medicinskim aparatima, kao što je resporator, EKG, CPR oprema i neophodni lekovi. Po potrebi pacijenta, a u cilju pružanja optimalne nege tokom transporta, u vozilu se mogu dodatno instalirati i drugi uređaji.

Osim medicinskih aparata vozila sadrže i opremu za udobni smeštaj. Tu spadaju ležajevi za pacijente koji ne mogu uspravno da sede, rampa za lakši ulazak i izlazak iz vozila, nosila i invalidska kolica za prevoz teško pokretnih pacijenata, ali i dodatna sedišta u slučaju da bolesnik putuje u pratnji člana porodice.

Najbolji prevoz pacijenata do bolnice

Sanitetski prevoz Safe Medic poseduje višegodišnje iskustvo u obavljanju svih vrsta transporta pacijenata uključujući i međunarodni prevoz avionom. Vozni park čine najmodernija vozila opremljena medicinskim uređajima poslednje generacije čime su ispunjeni najviši svetski standardi u ovoj oblasti.

Stručni tim čini vrhunsko medicinsko osoblje koje je obučeno i za prevoz osoba sa invaliditetom, kao i starih i nemoćnih lica. Visok nivo profesionalnosti ogleda se i u izuzetnoj brizi i individualnom pristupu svakom pacijentu. Upravo ove karakteristike izdvojile su kvalitet Safe Medic usluga od drugih.

Pozovite nas i uverite se sami zašto smo mi jedini izbor brojnih klijenata!